Naailes voor beginners: Naai een kinderrok.

Tijdens deze les maak je een rok – leuk voor kinderen van maat 140 tot 164. Je gaat aan de slaag met patronen, knippen, naaien en strijken. Het resultaat: je gaat met een leuke rok naar huis, je krijgt ook handige tips en patroon waarmee je het thuis nog eens kan herhalen. Naaiervaring is niet vereist. Je hoeft geen naaimachine mee te nemen. De stof,knopen en passende garen voor de rok koop je zelf. Deze individuele les kost 60 euro en duurt 4 uur. Neem contact op om een afspraak te maken.

Naailes voor beginners: Naai een kindertrui.

Tijdens deze les maak je een trui van tricot – leuk voor kinderen van maat 50 tot 176. Je gaat aan de slaag met patronen, knippen, naaien en strijken. Het resultaat: je gaat met een leuke trui naar huis, je krijgt ook handige tips en patroon waarmee je het thuis nog eens kan herhalen. Naaiervaring is niet vereist. Je hoeft geen naaimachine mee te nemen. De stof en passende garen voor de trui koop je zelf. De stof moet rekbaar zijn. Deze individuele les kost 60 euro en
duurt 4 uur. Bel om een afspraak te maken.

Naailes voor beginners: Naai een kinderjurkje.

Tijdens deze les maak je een jurkje – leuk voor kinderen van maat 98 tot 122. Je gaat aan de slaag met patronen, knippen, naaien en strijken. Het resultaat: je gaat met een leuke jurk naar huis, je krijgt ook handige tips en patroon waarmee je het thuis nog eens kan herhalen. Naaiervaring is niet vereist. Je hoeft geen naaimachine mee te nemen. De stof en passende garen voor de jurk koop je zelf. Deze individuele les kost 60 euro en duurt 4 uur. Neem contact op om een afspraak te maken.